GYIK

GYIK

Mekkora helyet foglal el az Agam vízadagoló?

Méretek: 34 cm (magasság) x 37 cm (mélység) x 30 cm (szélesség). (Mint egy nagyobb kávéfőző).

A forró vizet tölthetem cumisüvegbe is?

Igen, ez teljesen biztonságos. Az Agam vízadagoló forráspontig hevíti a vizet, így a babáknak készülő italokhoz használatos vízforralókat teljes mértékben kiváltja.

Hogyan kell beüzemelni az Agam vízadagolót?

Az Agam vízadagoló beüzemelését képzett, profi szervizcsapatunk a helyszínen ingyenesen végzi. A készülék általában a mosogató alatt található, vezetékes ivóvízcső csatlakozócsonkjához egy flexibilis csövön keresztül csatlakozik. A csövet legtöbbször a szekrények alatt vagy mögött vezetik el a készülék hátuljáig. Az Agam szervizcsapata biztosítja a vízellátó rendszerhez történő megfelelő csatlakozást, valamint azt, hogy a készülék az Ön igényeihez igazítva kerüljön átadásra, és Ön tisztába legyen a kezeléssel, beállítás módjával. A szakszerű beüzemelés révén a garancia körüli viták is megelőzhetők, és kisebb az esélye a készülék meghibásodásra. A beüzemelés nem igényel külön helyet, vagy különösebb előkészületet.

Az Agam vízadagoló megőrzi a víz fluorid tartalmát?

A ivóvíz fluoridozásának mértéke a helyi vízügyi hatóságoktól függően változik. Az Agam vízadagoló nem változtat a víz ásványi anyag összetételén, így a fluorid mennyisége sem változik.

Milyen funkciót lát el az Agam vízadagoló szűrője?

Az Agam egyedi szűrője eltávolítja a nehéz fémeket (ólmot és higanyt).

Fel kell töltenem vízzel az Agam vízadagolót?

Nem kell feltöltenie vízzel a készüléket, mivel közvetlenül csatlakozik a vízellátó rendszerhez, és ahogy a vizet adagolja, automatikusan utánatölt. Csak élvezzük, ahogy a készülék kifogyhatatlanul ontja a hideg és a meleg vizet.

Milyen színek közül választhatom ki a számomra megfelelő Agam készüléket?

Az Agam formavilága stílusos, 12 különböző szín közül választhatja ki a helyiség színvilágának megfelelőt. Választhat a fehér, krém, sárga, zöld, ezüst, kék, narancs, szürke, piros, fémszürke, bordó és fekete színek közül. A teljes színlistát megtekintheti erre a linkre kattintva.

Hol helyezhetem el az Agam vízadagolót?

A szerelőink a készüléket gránit vagy márvány munkalapra is helyezhetik, mivel ilyen felületek fúrására szakosító képzésen is részt vettek, és rendelkeznek a fúrás szakszerű végrehajtásához szükséges összes felszereléssel.

Tehetem az Agam víztiszítót a konyhaszekrénybe?

A készülék akár a szekrényen belülre is beüzemelhető, vagy akár egy nyitott polcra is kitehető. Azonban, mint bármely más elektromos berendezés esetében, itt is szükség van a fal és a készülék hátulja között egy 10 cm-es résre a megfelelő szellőzés érdekében.

Milyen forró és milyen hideg az Agam vízadagoló által nyújtott víz?

Az Agam vízadagoló forráspontig hevíti a vizet (mint a vízforraló). A készülék folyamatosan 60C-os hőmérsékleten tartja a vizet, így amint lenyomja a forró víz gombot, azonnal megkapja a kávéhoz ideális hőmérsékletű vizet. Az „extra forró” víz gomb lenyomásával a készülék 98C-ig hevíti a vizet, így tökéletes hőmérsékletű vezet kap egy csésze teához.

A hideg víz minimum hőmérséklete 5C fok.

Hogy lehet, hogy az Agam vízadagolóval előállított vízben nincs baktérium?

Az ultraibolya fénnyel történő megvilágításnak köszönhetően az Agam vízadagoló által előállított víz nem tartalmaz baktériumokat.

Az UV-lámpa egy speciális, rövid hullámhosszon bocsát ki fénysugarakat, amely nagyban roncsolja az élő organizmusokat. Az Agam készülékben működő lámpa olyan erősséggel bocsátja ki a fénysugarakat, amely nem engedi, hogy a baktériumok elszaporodjanak. Az eredmény egy bacilusoktól mentes víz. Az eljárás előnye, a hatékonyság és a rendkívüli gyorsaság. A vízben lévő klór szolgál a víz védelmére, azonban mivel ezt a szűrő eltávolítja, a víz védtelen marad a szennyeződésekkel szemben; az UV-lámpa viszont megóvja a vizet, és nem engedi, hogy a baktériumok elszaporodjanak.

Az UV-megvilágítás nem módosítja a víz összetételét, azonban kiírtja a vízben jelen lévő baktériumokat, anélkül, hogy kellemetlen ízt vagy szagot idézne elő.

A technológia biztonságos, a vállalat összes berendezése tesztelésre került és megfelelt a szigorú biztonsági előírásoknak. Az UV-rendszer egy zárt tartályban üzemel, fénye nem szűrődhet ki.

Sok áramot fogyaszt az Agam vízadagoló készülék?

Az Agam készülék energiatakarékos funkciói révén rendkívül energiatakarékosan működik.

Amikor az energiatakarékos mód bekapcsol, a készülék 90 fokon leállítja a víz forralását, és 60 fokos vízhőmérsékletet tart fenn. Ezzel elektromos áramot takarít meg, azonban megelőzi a baktériumok elszaporodását. Ezenkívül az energiatakarékosság fokozása érdekében akár három különböző időpontra vonatkozóan is beállíthat ébredési módokat, a készülék így tökéletesen igazodik életviteléhez.

Az Agam vízadagoló gyermekek számára biztonságos?

Az Agam rendkívül komolyan veszi a gyermekek biztonságának kérdését, így két gyermekzár funkció is rendelkezésre áll, melyekkel megelőzhetjük, hogy kisgyermekek forró vizet adagoljanak. A forró víz csak külön biztonsági kioldó gomb lenyomását követően adagolható. Ha szükséges, a vásárló még egy további gyermekzár funkciót is bekapcsolhat, amely a forró víz adagolását egy kioldó gomb 3 másodperc hosszan történő lenyomásához köti. A gyermekzár funkciót bekapcsolva lehetetlenné válik, hogy egyetlen gombnyomásra forró víz kerüljön adagolásra, vagyis forró víz véletlenszerűen nem kerülhet kibocsátásra.

Az Agam vízadagoló kiszűri a klórt a vízből?

Az Agam vízadagoló tartalmaz egy aktív szénszűrőt; amely elnyeli a klórt valamint az utóízeket. Ezenfelül a szűrő egy mikron mérettartományú lyukakból álló szitával is fel van szerelve, amely kiszűri a homokszemeket, rozsdát és egyéb részecskéket.

Az UV-lámpa újrahasznosítható?

Igen, az Agam vízadagolóban használt UV-lámpa újrahasznosítható. Az üvegek számára fenntartott gyűjtőbe helyezzük.

Milyen gyakran kell cserélni az UV-lámpát?

Az Agam vízadagoló készülékben az UV-lámpát félévente kell cserélni.

Az Agam vízadagoló szűrője újrahasznosítható?

Az Agam vízadagoló szűrője újrahasznosítható. Egyszerűen csak a műanyagok számára fenntartott gyűjtőbe helyezzük.

Nagyobb kancsót, edényt is megtölthetek az Agam vízadagolóval?

Igen, mivel az Agam vízadagoló pohártartó tálcája kivehető, így nagyobb edényeket, flakont, kancsót is feltölthet vízzel.

Könnyű használni az Agam vízadagolót?

Az Agam vízadagoló használata egyszerű, az érintőképernyőjén keresztül könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű vizet.

Hogyan tisztíthatom az Agam vízadagolót?

Az Agam készülék tisztítása rendkívül egyszerű. Puha ruhával és langyos vízzel tisztítsuk át a készülékházat, majd száraz puha ruhával töröljük át a vezérlőpanelt.

A készülék elektromos hálózatra van csatlakoztatva, ezért szigorúan ügyeljünk, hogy nedvesség ne érje a készülék hátulját!

Mi a különbség az ásványvíz és a csapvíz között?

Az Agam vízadagoló által adagolt víz a vezetékes vízből kerül előállításra, amely hatóságilag szabályozott szűrésen és tisztításon esik át, ezáltal biztonságosan fogyaszthatóvá válik, miközben megőrzi az összes természetes ásványanyagot és klórt. Az Agam vízadagoló ezután újból megtisztítja a vizet, eltávolítja a klórt és az egyéb szennyeződéseket, miközben megőrzi az ásványi anyag tartalmat.

Az ásványvíz közvetlenül forrásvízből kerül palackozásra, szűrés és tisztítás nélkül, majd különféle lerakati pontokon keresztül jut el a kiskereskedésekbe.

Minden ivóvíz, beleértve a csapvízet és az ásványvizet is, ugyanazon ásványi anyagokat tartalmazza, csak a származási hely függvényében eltérő összetételben, töménységben. A csapvízhez klórt adagolnak, hogy megvédjék mindaddig, amíg eljut a fogyasztó vízcsapjáig, ez azonban rossz szagot, kellemetlen ízt okozhat. Az Agam a tisztítási eljárás során eltávolítja a klórt a vízből, valamint a baktériumokat is kiírtja, de minden egészséges anyagot meghagy benne.

Milyen mennyiségű vizet képes az Agam vízadagoló előállítani?

Az Agam a vezetékes vízhálózathoz csatlakozik – így soha nem fogy ki, és képes óránként akár 80 csészényi forró vizet, vagy akár 40 pohár jéghideg vizet is előállítani.

A vízköves víz, kárt tud-e tenni a készülékben?

Az Agam készülék várható hibátlan működése megegyezik a háztartásokban található mosógéppel, mosogatógéppel

Mennyi a garancia?

Az Agam víztisztító készülékre 12 hónap garancia van.

Ki végzi a beüzemelést?

Az Agam készülék beüzemelést, cégünk szakképzett szerviz csapata végzi térítés mentesen, az Önnel előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Honnan tudom, ha cserélni kell a szűrőket?

Az Agam készülék kijelzi, ha bármelyik szűrőt cserélni kell.

Milyen gyártmányú a szűrő?

Az Agam víztisztító készülékben használt szűrőt az amerikai Omnipur gyártja. Aki az egyik legnagyobb vízszűrő gyártó cég a világon. A szűrő rendelkezik a megfelelő ISO minősítéssel.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése lenne, tegye fel nekünk, és az Agam szakképzett csapata válaszol.